Sidhuvudbild

Om oss

Vindens sus, vågens sälta, blommans doft...

I Naturbarnstugan I Ur och Skurs verksamhet får barnen uppleva årstidsväxlingarna, vindens sus, vågens sälta, blommornas soft, flingans kyla, pölens plask, mossans mjukhet, kråkans krax, skogens sagor och lekens magi.

Naturbarnstugan I Ur och Skurs verksamhets idé att i nära samhörighet med naturen ge barnen en trygg och glädjefylld miljö genom ett aktivt engagemang av såväl föräldrar som personal.

Vår vision är att bedriva en förskoleverksamhet där alla barn, föräldrar och pedagoger skall trivas och ha roligt tillsammans, att alla ska känna sig trygga och utvecklas efter sina förutsättningar, att vi följer I Ur och Skur idéer samt läroplanens riktlinjer i vår dagliga verksamhet.

Natubarnstugan I Ur och Skur är en förskola med plats för ca 40 barn. Vi finns i en ny, modern förskola i närheten av Färsna gård.

Välkommen till oss!

thumbnail_IMG_1157.jpg

Matsedel

Vi får vår mat levererad från Freinetskolan.

http://www.mimer.org/index.php/about/matsedel/

Du kan även följa oss på vår facebooksida: https://www.facebook.com/naturbarnstugan/

Några ord från föräldrar

Hej!
Jag vill bara hälsa personalen att jag alltid under vår tid på Naturbarnstugan med våra barn har märkt att naturen är så delaktig i verksamheten. De har pratat om att man inte får skräpa ner i naturen, plockat upp skräp under våra promenader och berättat för mig massor om djur och natur. Sådant som jag vet att vi inte har lärt barnen, utan som de lärt sig på Naturbarnstugan. Framförallt har barnen lärt sig att uppskatta att vara utomhus! Och det sitter i fortfarande.
Ni gör ett bra jobb!

Mvh förälder J.G.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in